Post by ikatanaler on Feb 16, 2022 1:42:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Igro mi je res všeč, vendar ni tako zabavna z orožjem in več zemljevidom, zato to storite
Zelo dobro
ta igra je najprej neumna. Ai je zanič, oni kampirajo in ko vstaneš, te udarijo ali brcnejo in to je zanka, ki se bo nenehno dogajala, dokler ne padeš, drugič. Kdo dela "Brez oglasov samo za 10 dolarjev", ko je njihova igra neumna in nepremična zaradi neumnosti in kampiranja tistih Ai tretjih (Zadnjih) Tvoje nastavitve in igre google sploh ne delajo nič kakšne nastavitve so to? Kip? Svoj google račun sem shranil za svojo drugo napravo, da sem ugotovil, da je prekleto ponaredek.
第二次世界大戦 - 銃撃戦 (FPS オンラインゲーム) アクション dac
Sprva ni bilo slabo, potem pa vas boti 3 stopnje pod vami udarijo vse do nasprotne strani arene in vas takoj ubijejo, ko ste jih udarili 4-krat in so se po tleh vlekli za cele 3 cm. Ali imajo v čevljih svinčene bloke, ali pa sem napolnjen s helijem
Igre dobre. Grafika je kul. Ravni so super. Liki so lepi. A ZADNJA STOPNJA JE DOBESEDA NEMOGOČA, TE OBKOLI Z OSMIMI LJUDI IN ČE NAPADEŠ ENEGA OD NJIH, TE NAPADEJO OSTALE IN TAKO GROZNO PADEŠ, TUDI KLJUČAVNICO ZAPREMENI NA TAKO, DA SI TAKO IN NEKDO DRUG SI SE ZAKLJUČIL NA NJIH. DOBESEDENO.
Ocenil bi ga bolj, malo, ker sem imel veliko oglasov, po pravici bi verjetno moral imeti več denarja, na primer blizu 100 00 kovancev, vendar ste mi dali cojms, ki bi jih moral imeti, ker sem gledal vaše oglase! Razočaran! Daj mi pravilno stanje ali pa izbrišem tvojo igro!
Gumbi so počasni, vendar je dobra igra.
To je moja najljubša igra, zato sem bil noob za profesionalce in vedno znova zmagujem, pravzaprav ni zaostajanje, tako da
Temu bi dal -1 zvezdico za to, kako slabo je, najprej je pot do številnih oglasov, drugič pa drugi AI/resnični ljudje začnejo igro s 5 točkami, medtem ko jaz začnem z 1 točko. In sploh mi ne pokaže, kako naj Nazadnje je udarjanje in brcanje tako počasno, da prvi udarim, vendar me še vedno brcajo.
Je tako slab, ker ima slabo gibanje, ne izgleda, ko je nekdo blizu in me je odrinila stopnja 1 in odrinila kot TISOČ milj na minuto in se ne morem niti osredotočiti na skoraj nič in niti ne morem hitro obrniti in ne morem niti hitro zamahniti, tako da te AI ZADETI, PREDEN BOŠ ČAROVNIK JE TAKO SMETI, VSE SPODBUJAM, DA SE ODRŽEJO TE IGRE, KER IMA 100 STOPENJ NA PRVEM ZEMLJEVIDU IN JE RES TAKO TEŽKO JE TRASH AMD NE PRENESITE TE IGRE JE SLABA!!
I, The One - Aksi Pertarungan Laga jlbn
I, The One - Aksi Pertarungan Laga jlbn
Dobra igra, nimam težav, NADALJUJTE DOBRO DELO!!!
Težko je ne morem mimo mosta Pretežko so AI premočni in me pošljejo v letenje in gledam oglas, da preskočim na power 5, pa še vedno ne morem mimo bridge, popravi svojo igro prosim 😃😃🥺🥺🥺 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Ni nadzora nad ciljanjem
Oglasi po vsaki tekmi, ni ok
Kje naj začnem? No, najprej, brezpredmetna parada oglasov. Drugič, zakaj morate uporabljati krmilno palčko ravno takrat z uporabo kontrolnikov na tipkovnici, kot so puščične tipke? Tretjič, vsi ostali so npcs (liki, ki niso igralci). Četrtič, ko nekoga udarim, pade. Ko me zadenejo, me vržejo po zemljevidu. Petič, hitrost v tej igri je grozna. Šestič, ko udarim, gre v počasen način, kar ni smešno. Sedmič, v igrah so roboti. Osmo, ne da bi ga odpravil. Deveti, sovražim ga. Deset, popravi igro.
Recenzenti, ki jim ta igra ali kontrole niso bili preveč všeč, je res, tako težko vstati. Predolgo traja, da se dvigneš, da prideš do naslednje stopnje, denar za nakup orodij ne pomaga toliko, po nakupu nekako izgine. Kontrole so preveč omejene, premiki so prepočasni in zapozneli. Ni vredno.
I, The One - Fun Fighting Game پرتحرک njln
Ta igra je zelo fantastična, toda vlečne ravni so zelo težke za most in pisarno.
Sem pogost igralec in ima čudovito vsebino, vendar se tu in tam pojavijo napake, kot je, da lik ne more zagotoviti kombinacije št. 5 in 7, ko nosite kakršne koli klobuke. Borci se zataknejo v okolju. Prosim, popravite jih.
Če sem iskren, je ta igra slavna in lahko dobite nove like, da kupijo nove boksarske rokavice. Zabavna je, super smešna in nekako neumna
Zmanjšaj oglase!!!!!
Bilo bi zabavno, vendar je igra počasen, vsak zadetek je počasen in igralec hodi počasi, želim, da bi ustvarjalci te igre spremenili igro, ker mislim, da bi bila to lenobna igra bolj kot akcijska igra za ljudi , potem bom dal oceno s 4 ali 5 zvezdicami
Prvih 5 do 30 minut je zabavno, potem pa opazite pomanjkljivosti, na primer, kako se AI začne z liki, ki imajo izboljšane lastnosti in lahko naključno dobijo rokavice, včasih se lahko iz nekega razloga začnejo na 5. stopnji na začetku tekmo, predmeti so tako dragi, da jih moraš v bistvu plačati, kontrole so nekaj najslabših, kar sem jih videl v zadnjem času, in junky hitboxi naredijo tako, da jih ne moreš zadeti, vendar so lahko prepričani, da pekel te je zadel, potencial ima, a je preveč odvisen.
Šesta poteza je najslabša in nepoštena, ker ne morem niti premakniti svojega lika, igre, ki ne more ostati brez številnih oglasov in se mi poraja predolgo, in zakaj so si liki zelo dragi za privoščiti?
To je odlična igra, v kateri zelo uživam. Ena težava je krmilna palica za premikanje premajhna.
Najboljša borbena najboljša igra
Madigan je nekako zanič, ker je grafika slaba, res vse o igri Rosa je večina od njih res slaba. Prosim Boga. Ali prenehanje ustvarjanja iger na tej točki miruje kot vse druge naredi igro Igloo ice maker dobro. Najdi me znotraj diapozitiva, ki je grafika, ali si v redu
Igra ima veliko dodatkov in je ena tistih iger, ki je zabavna le 15 sekund
Odlična igra, toda naredite 2. del, prosim, bi bilo super ali dodajte več področij in igralcev
Dal sem mu eno zvezdico, ker je ta igra super in je majhen problem, da prikazujejo toliko oglasov, moj nasvet je, naj zmanjšajo oglase
Zabavno je, saj potrebujete več hitrosti v karakterju, vendar je res zabavno
Kontrole niso dobre na splošno igra je neverjetna, poskusite izboljšati nadzor👍🏻
Prvič sem igral igro in je bilo slabo, saj so boti močnejši od tebe in oglasi se večinoma pojavijo, ko izgubiš
Zabavna igra, vendar ima še veliko dela, nadležno je, da se ne morete odločiti, v katero smer se boste soočili, in polja za zadetke so premajhna, včasih neprekinjeno udarim v množico ljudi in ne dobite niti enega zadetka
To je zelo zelo zelo dobra igra in lik je tako srčkan in tako Flaxibel.
Ne moremo igrati igre za več igralcev in ne moremo poslati prošnje za prijateljstvo, glava lika pa se zatika v očala, zato prosim popravite to, vendar je igra zelo dobra za timepass
Kul in veliko oglasov bi temu dal 5 zvezdic!