Post by ikatanaler on Feb 16, 2022 1:55:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz qızılı kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG RPG vyby
MARVEL Puzzle Quest: 히어로 RPG 롤플레잉 fdw
Oyun hələ də möhkəmdir. Bununla belə, pvp-nin ciddi balansa ehtiyacı var. Eyni OP simvolları həmişə istifadə olunur. Yeni UI dəyişiklikləri əla deyil, çünki oyun əvvəlkindən daha qaranlıq görünür. Sonra düşmən növbələrində qaranlıq olur. Xüsusi plitələri görmək daha çətindir və ümumi görünüş dağınıq görünür. Batareyanı dəli kimi boşaldan daha yaxşı görmək üçün maksimum parlaqlıqda oynamaq məcburiyyətindəyəm. Həm də bütün bənövşəyi iso-dan istifadə etmək üçün hələ də demək olar ki, heç bir şey yoxdur.
Davamlı olaraq əyləncəli vaxt itkisi.
Oyun Pixel 6-da Android 12 ilə pozulub. Mətn yüklənmir.
Əla oyun, lakin qiymətləri bir qədər aşağı salmaqla irəliləyişə nail olmaq olar.
3 ildir ki, oynayıram. İndi. Nə vaxtsa 1000 qızıl almaq yaxşı olardı! 500 əla olardı!!! Ümumilikdə Əla Oyun!!
Nə dələduzluqdur. Aldığım qəhrəmanların kilidini aça bilmirəm, çünki daha çox pul ödəməli olduğunuz pulum yoxdur. Bu oyun fırıldaqçılıqdır.
Davam etmək üçün bir az vaxt tələb olunur, lakin təsvir olunan personajları təcəssüm etdirmək üçün lövhə mexanikasını tərtib etmə üsulu rakipsizdir.
Yaxşı oyun və mən möcüzə personajlarını toplamağı xoşlayıram. Amma siz olduqca tez bir ödəniş divarına çarpdınız. Oynamaq üçün "rəsmi" ödəməli deyilsiniz, lakin sikkələrə/xala pul xərcləməsəniz, kiçik bir siyahı ilə ilişib qalacaqsınız. Həmçinin hadisələr ya bir cakewalk və ya gülünc dərəcədə çətin bir orta yerdir
Mən bu oyunu sevirəm və bu, çox gözəl vaxt öldürücüdür, lakin indi onu Pixel 6 Pro-da oynatmaq mümkün deyil. Bu, çox məyusedicidir. Ekranım heç yüklənmir və oyundan həzz ala bilməyəcəyim pisdir
Bu oyun çox gözəl, yaxşı oyun, yaxşı bulmacalar Super Əyləncəlidir! amma yeganə problem odur ki, sikkələr əldə etmək bir qədər çətindir, lakin mən ona 5 ulduz verirəm, ümid edirəm ki, daha çox oyun edəcəksən ))
Oyun 100% yüklənərkən qalıb (Samsung S8-də)
Mən bu oyunu çox oynayıram, amma oyunda çox deyil, uzun oyunda problemlər var. Simvolların pillələri daim seyreltilir, saat 16:00 ilə 22:00 arasında bir tədbirə başlamaq üçün heç bir seçim yoxdur və süni intellekt plitələr düşəndə sizə lazım olanı saxlayaraq rəqib komandaya lazım olanı verərək aldadır. Bu, ilk oynadığım zaman fərq etdiyim bir şey deyildi, lakin siyahım genişləndikcə daha da pisləşdi. ÇOX VACİB örtükləri sərf etmək istəmirsinizsə, qəhrəman xallarını ödəməyi gözləyin.
THE ORIGINAL MATCH 3 SUPER HERO GAME! Match tiles to annihilate your opponents, harnessing Hulk's ...
Əvvəllər bu oyunu sevirdim və personajlarımı təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər pul xərcləyirdim. Planşetimi sıfırlamalı və bu yeni yeniləmə ilə yenidən quraşdırmalı oldum. İndi mən oyundan çıxdığımı deyərək məni oyundan qovmadan tam bir raund gedə bilmərəm. Bu düzəldilməlidir, çünki matçın ortasında həqiqətən əsəbi olur və mən matçı bitirəndə yenidən başlamalı olur.
Vaxt keçirməyin əyləncəli yolu, komanda slotları üçün qızıl almaq üçün daha çox yol lazımdır, əks halda yaxşıdır
Oyunun görünüşü ilə bağlı bir çox son inkişaf - və açıq desək, onu daha da pisləşdirdilər. Yeni başlayanlar üçün hələ də qaçış oyunu ola bilər, lakin maraqsız personajların davamlı axını və mövcud olanlardakı yeni variasiyalardan başqa, əsrlər boyu heç bir yeni məzmun yoxdur, bu, onun son mərhələlərində olduğu anlamına gəlir.
Nə qədər uzun müddət oynayırsan, bir o qədər asılılıqda rəqabət aparmaq şansına sahib olmaq üçün ona pul atmalısan. Eyni köhnə darıxdırıcı hadisələr və pvp bizə bir zarafat. Səviyyədə nə qədər çox qazansanız, öz komandanızdan 200 səviyyə yüksək olan komandalarla bir o qədər çox cütləşirsiniz.
Bu oyun əyləncəli başlayır, lakin siz OP simvollarına (NPC) qarşı oynayırsınız. Qazanmadığınız müddətcə gücləndirmə üçün lazım olan bənövşəyi qırıntılarla çətinliklə doldurulursunuz, lakin onlar sizin qələbələrinizə təsir etmir. Beləliklə, bir patronu məğlub etsəniz, ən çox 200 parça əldə edəcəksiniz. Bir çox təkan üçün bu qədər baha başa gəlir. Həm də əhəmiyyət vermədiyim çoxlu eyni personajları əldə edin. Mən maddi olmayan şeylərə pul xərcləmirəm. Facebook-a keçid etməyə məcbur oldular. Bu oyunu silməyə hazırsınız. Qazanmaq üçün ödəmək axmaqdır.
Oyunun özü əyləncəlidir və tərtibatçılar onu tez-tez yeni personajlar və hadisələrlə yeniləyirlər. Dezavantaj, üç ulduzlu və daha yüksək simvollar üçün aşağı çəkiliş dərəcələridir, bu da sevimli personajları səviyyəyə qaldırmağı çətinləşdirir. Zamanın səksən beş faizində işə qəbul nişanları bir və ya iki ulduzlu simvollar və ya iso-8 istehsal edir. Bu nöqtədə istifadə edə biləcəyimdən daha çox iso-8-ə sahibəm, çünki üç və yuxarı simvol nadirdir; incidir.Son bir neçə ay ərzində oyunum əhəmiyyətli dərəcədə azaldı.
Türk dili də olsun
Əsl xoşbəxt deyil. Heç bir yeniləmə olmadıqda niyə bizi məcbur edirsiniz? Mən proqramı işə salıram (versiya 242) və "Əla xəbər! Yeniləmə mövcuddur!" Sonra o, yerində fırlanır, çünki App Store-da olanların hamısı 242-ci versiyadır! Zəhmət olmasa bir yerə toplayın. Niyə əvvəlcə onu yükləməyəsiniz, sonra yeniləməni elan etməyəsiniz?
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG RPG vyby
Əyləncəli oyun. Animasiyaları və hekayələri sevirəm. Toplama hissəsini sevin və irəliləmək üçün bir az pul ödəməyə belə fikir verməyin. Ancaq o, yalnız oflayn rejimdə işləyir! Çox səyahət edən və təyyarələrdə çox vaxt keçirən biri kimi, bu gülüncdür! Bu oyunun hansı aspekti hər zaman məlumatlara giriş tələb edə bilər?!
Komiksləri və tapmacaları sevənlər üçün ən yaxşı oyun
bu oyunu bəyənirəm, bu mənim sevimli oyunumdur😁😁, bir təklifim var ki, seyrçi(izləyici) sınayın, bilirəm ki, o döyüşmək istəmir, amma müdafiə, hücum və s.
Əla oydur karatin uyğudur
Mükafatlar olduqca pisdir, nəticədə bu, qazanmağa pul qazandıran bir oyundur
Bu çox əyləncəli proqramdır. baxmayaraq ki, oyun illər əvvəl olduğu ilə demək olar ki, eyni olmasa da, bir az daha çox dəyişiklikdən istifadə edə bilərdi.
Oynamaq üçün ödəyin. Daha çox simvolun kilidini açmaq üçün daha çox komik yuvaya sahib olmaq üçün lazım olan sikkələr vermək üçün demək olar ki, heç bir şey yoxdur. Siz uzun müddət satın almalı və ya gözləməli olacaqsınız və müəyyən vaxt ərzində onları yuvaya qoymasanız, simvolların müddəti başa çatır. Bundan başqa oyun əyləncəlidir.
Əyləncəlidir və yeni personajlar əldə etmək üçün həmişə hadisələr olur!
Uzun müddətdir oynayıram, nəhayət rəy yazıram. Müəyyən dərəcədə xoşdur, Versus tərəfindəki hər şey qazanmaq üçün ödəniş etməkdən əziyyət çəkir. 3 və ya 4 simvolun ümumiyyətlə balanslaşdırılmaması, Karnak və ya Polaris əldə etmək və onları Beta Ray Bill ilə birləşdirməyə və minimum səylə bərabər səviyyəli simvolları basmağa pul xərcləyə bilərsiniz. Əgər yoxsa, uduzmaqla tanış ol. Burada mən özümdən soruşuram: "Mən bundan həzz alırammı? Daha əyləncəlidirmi?" Mənim üçün cavab yoxdur.
Mobil üçün indiyə qədər ən yaxşı möcüzə oyunu və əgər siz tapmacalı tapşırıqları və personajları toplamağı sevirsinizsə, bu, əldə etmək üçün mükəmməl bir oyundur və pulsuzdur, mənim fikrimcə, zəhmli oyundur və mən möcüzəni sevirəm, ona görə də bu, mükəmməl və oynamaq həqiqətən əyləncəlidir.
Mən bu oyunu çox əvvəldən oynayıram və onun çoxlu dəyişikliklərdən keçdiyini görmüşəm. Amma ümumilikdə fantastik oyundur.
Təxminən bir ay əvvəl oynamağa başladı. Kampaniyanın hər ay yenidən həyata keçirilib-keçirilmədiyini və ya bir dəfə bunu etdikdən sonra bu qədərdir. Cavab üçün təşəkkürlər oyunu çox sevirəm..
Mən bu oyunu çox sevirəm və hər dəfə onu oynamaq üçün saatlar sərf edirəm. Bununla belə, böyük bir problem var; standart siyahı tutumu və onun genişləndirilməsinin arxasında duran acgöz sistem. Qəhrəman sikkələri ilə əlavə slotlara pul ödəməkdən razıyam, lakin siz oyuna nəinki son dərəcə az yerlə başlayırsınız, həm də İstifadəçi Səviyyələri əldə etməklə heç vaxt artmır (təcrübə yeni simvollar əlavə etməklə əldə edilir) siyahınız!!) və onun dəyəri olan oyundaxili valyutanın məbləği hər genişlənmə ilə artır. Bu, oyunu oynamaq istəsəm, məni ödəməyə məcbur etmək üçün BLATANT cəhdi kimi hiss olunur. Yenə də zövq aldığım və tez-tez etdiyim bir oyuna pul xərcləməkdən çəkinmirəm, lakin bu sistem olduqca istismarçı hiss edir. Lütfən buna nəzər salın.
4* baxışdan endir. İnkişaf etdiricilər oyunu yüksək səviyyəli, nadir/əlavə nadir personajlarla doldurmağa davam edir. Nadir örtüklərə çıxışı artırmaq cəhdləri böyük həcmlə rədd edilir. Üstəlik, onlar ən son personajı əldə etmək üçün yüksək səviyyəli son personajlar tələb etməkdə israr edirlər. #visciouscycle siyahımı qurmaq üçün sərf etdiyim illəri itki kimi hiss edir. Tərəqqi üçün bir gəmi yükü vaxt və ya $$$ lazımdır. Təəssüf ki, hər ikisini çox xərcləmişəm. Sorğularda bu rəyi buraxın. Heç nə dəyişməyib.
MARVEL Puzzle Quest: 히어로 RPG 롤플레잉 fdw
Siyahınızı yaratmağa başlamaq üçün yavaş, lakin vaxt öldürməyin asan və əyləncəli yolu. Seçim orada olsa da, bu oyunda irəliləmək üçün qazanma marşrutunu ödəməyə ehtiyac olduğunu hiss etməmişəm. Sadəcə hər bir xarakterin öz başına və başqaları ilə necə işləməsinin mexanikasını öyrənmək məsələsi.
Vaxt keçirmək üçün əla oyun, hər zaman əyləncəli yeni personajlar və oyunlar
Bu son animasiya ən pisdir!!! Xahiş edirəm onu çıxarın, bu, mənə oyunun özünü silməyə məcbur edir!😭çox pis . Niyə hətta dəyişdirdilər. Birincisi möhtəşəm idi. Və ana səhifə indi çox pisdir !! Bu iki dəyişikliyi etdikdən sonra bu oyun 100% zibildir, onu normal vəziyyətinə qaytarın!!!
Reytinqimi dəyişməli oldum. 179 qəhrəman yuvası və hələ də iddia etmək üçün yer olmadığı üçün 5 ulduzlu gündəlik mükafat örtüyü itirdi. İddia etmək üçün 14 günlük geri sayım, müdafiə iddia edə bilmək üçün qəhrəman xallarının impuls alınmasına səbəb olur. Birdəfəlik gəliriniz varsa oynayın, yoxsa çəkinin.
Maraqlı oyunçu girirəm dondurur sonra mal qalır oyunu görədə bilmirəm
Göründüyü kimi, loqo ekranından daha irəli gedə biləcəyim yeganə yol Facebook hesabı əldə etmək və bununla daxil olmaqdır. Haha, yox.
Əla oyun..tokenlərin tez açılması üçün yeni yeniləməni sevirəm...
Solar Smash Simulação dgd
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG v 228.572328 APK هو التنزيل
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Apk Download for Android
Mən illərdir oynayıram, oyunu sevirəm, amma mənim 4 milyon iso var və onunla heç nə edə bilmirəm. Mən 6 milyon iso-ya qədərəm və hələ də bununla heç bir əlaqəm yoxdur. 10 milyon və bəli hələ heç nə.
Bu oyunu hələ də bəyənirəm, amma eyni xarakterin neçə versiyası lazımdır? 5 ulduzun çoxunu sadəcə satıram, çünki heç vaxt praktiki istifadə edə bilməyəcəm (bu oyunu 5 ildir oynayıram və yalnız BİR Bruce Banner Hulk görmüşəm). Həm də mən istəyirəm ki, istədiyim personajı əldə edəndə onlardan istifadə edə bilmirəm, çünki onlar yenidən gündəmə gələnə qədər aylar keçəcək (Hörümçək qadından həqiqətən istifadə edə bilməyim üçün bir il gözləməli oldum). Əgər VIP-imi yeniləmək niyyətindəyəmsə, onda hər şey həqiqətən dəyişməlidir.
Mən oyunu, yaxşı oyunu və əlavə olunan yeni personajları sevirəm.
Bütün bu illərdən sonra oynamaq hələ də əyləncəlidir (3). Həmişə inkişaf edən. Öz sürətinizlə inkişaf edin. İstəmirsinizsə, xərcləməyinizə ehtiyac yoxdur. Mükafatlar və tədbir mükafatları müntəzəm olaraq (gündə bir dəfə, bu qədər) sınasanız, tez artır.
Pixel 6-da ümumiyyətlə işləmir