Post by ikatanaler on Feb 16, 2022 2:01:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lubama pettusi ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib tankide maailm ja olen seda mänginud alates 2015. aastast alates 360 versioonist ja lõpetades Xbox One versiooniga. Kahjuks on konsooliversioon praegu imelik, kuid blitz on endiselt äge ja mulle meeldib see! Suurepärane töö wargaming!
Pea tankid
Hea mäng😁, aga ma tahan mängida päris mängijatega, mitte arvutitega😡
Ma tegelikult naudin mängu viimasel ajal, pbr-failid näevad nii pagana lahedad välja, punkt. Interneti füüsika ja nõuded pole visuaalsete efektide jaoks tegelikult halvad. Alati lõbusad režiimid ja lõbusad sündmused ning isegi võimalused f2p-l saada lisatasusid (kõigile vihkajatele) andis WG eelmisel kuul välja 🆓 Action X, Prog 46 ja Cent Mk.5/1s (kõik op) lihtsalt voogesituste vaatamise eest. Ka nende arendajate meeskond reageerib mängijatele väga, reageerib alati Playstore'is, puhastab ja uurib tanke arvamuste põhjal
Jumalla hea mäng
Serveri probleem. Ei saa üldse mängida. Serveriga ei saa ühendust.
Kõigi allalaadijate jaoks on see mäng täielik JUMALA TASEMME näide MÄNGUSÕLTULIKS. See Tanki mäng on parem kui kõik teised Play poe tankimängud. Usu või ära usu. See on tõesti nii. Lisaks on seda mängu väga lihtne mängida nii liideste kui ka sujuvuse tõttu. See on mäng, mis on loodud kui rikkalikud arvutimängud, kuid tegelikult saate seda mängu mängida ka Potato mobiilis. 😍😍😍
Lahe mäng kunagi
Kõrge ping muudab mängu piiripealse mängimatuks. Pärast seda, kui olete kaotanud paar matši, kuna paagil kulub 10 sekundit, enne kui ta lõpuks otsustab tagurduskäigu leida, pommitab mäng teid 3–5 reklaamiga, milles küsitakse kastide eest raha.
Tank tulistab tanki
Ma annaksin sellele mängule viis või neli, kuid ma vihkan seda mängu praegu, sest need eemaldavad mängu parimad tankid. Mulle meeldib mäng, mille ma nii kaugele jõudsin, kuid see on lõpp. Ma mängisin seda mängu 6 pikka aastat ja lõpetasin, sest nad läksid liiga kaugele. Mängin siis sõjaäikest ja siis seda kraapi. Vabandust, aga see on minu jaoks lõpp. Ma jään sind igatsema tankide maailma Blitz hea mu vana sõbra poolt Night Wolf GG lõppu igaüks
Cat Runner: Decorate Home Jocuri de rol idm
Mänguga lõbutsedes olen seda paar nädalat mänginud. Proovisin just sisse logida ja ütleb, et klient vajab uuendamist. Mängisin seda eile õhtul ilma probleemideta. Ma ei näe uusi värskendusi, nii et mis toimub? Mul on versioon 8.6.0, see ütleb mu telefonis.
Игра класс
Lahe mäng
Aga kui ma mängima hakkan, viskab see mind välja.
teie mäng tõmbab mind keset mängu uuesti ühendama, ma kontrollin oma teist mobiiltelefoni ja wifi on 980 000, ping 72-84-le ja ma loon ühenduse uuesti. Loodan, et parandate selle, ma lihtsalt kaotan palju ja hindan dowb-i, sest ühendan uuesti ja pange poodi rohkem hõbemünti, ainult ma näen, et see on kuld ja peate kõik maksma
See on hea mäng aga mul p9le piisavalt ruumi 😢
Mul on aastaid olnud lõbus mängida, ambitsioonikad pingutused tippu jõudmiseks ja tohutul hulgal väga detailseid sõidukeid on mind tagasi tulemast, võistlemas ja võideldes juba viis aastat ning alles nädal tagasi jõudsin oma esimesse X-tasandisse ( IS-7). Alates lõunasaalis peetud lahingutest oma parima sõbraga keskkoolis ja lõpetades praegu ühiselamus rippumisega – see on olnud metsik sõit, millest ma ei näe end veel eemale astumas.
SEE MÄNG ON HÄMESTAV, kõik on täiuslikud, ainuke probleem on selles, et kehva ühendusega mängimine muutub väga raskeks, et mäng toimiks sujuvalt ja teil peab olema pidev tugev Interneti-ühendus. Mängu mängimine muutub nõrga internetiühendusega peaaegu võimatuks paak liigub, kui rõõmupulka ei puudutata, paak mõnikord ei lase, kui vajutan tulekahju nuppu. See mäng on uskumatult kõike, mida on vaja, et see oleks natuke Interneti-sõbralikum 😁
Mulle meeldib see mäng ja kõik muu, olen seda juba mõnda aega mänginud ja ma armastan seda väga, kuid ainsad asjad, mis mind lihtsalt tüütavad, on World Of Tanks Blitzi P2W külg. Täna olen oma mängu värskendanud ja see ütleb ikka, et pean seda värskendama. (Uuendus) Nii et ma sain esimese probleemiga asjad selgeks, teiseks on see, et ma ei saa enam oma kontole sisse logida ja seal on kirjas "serveriga lahti ühendatud". Kas keegi teab probleemi? Vajan tõesti abi.
World of Tanks Blitz 3D PVP Strategie eqtk
Silmapaistev mäng. Automaatne siht on needus ja kingitus; See on suurepärane kaugelt liikuvate tankide vastu. Halb soomuse läbitungimiseks keskmaast tulistamisel. Vene tankide vastu võitlemine IV-VII vahel võib olla üsna tüütu. Suurepärane kiire tempoga ajaraiskaja lihtsate V-VIII tasemete jaoks. Graafika: 7/10 Võitlus: 9/10 Realism: 8/10 Üldine: 9/10.
Mäng on täis tegevust, vajab täiustamist, et muuta see mängitavaks teie sõpradega, nagu Pubg... Praegu puuduvad mängul mõned põhilised mitme mängijaga mängufunktsioonid, nagu häälvestlus, rohkem kui kahe osalejaga meeskonnamäng, koha märkimine või kohapeal kasutades ristjuust.
Ma armastan seda ja mind isa ka ja mul on ka küsimus, et paagi saamiseks peate 24 tundi ootama, kui paagi saamiseks pileti lõite???
World of Tanks Blitz 3D online Estrategia jyo
Sain öelda, et see mäng on 2022. aastal väga lõbus ja nauditav, ikka suurepärane. Ma kasutan Play World of tanks arvutit vahetan siin hiljuti blitzi ja kulutan ka raha mängule, tundub seda igati väärt Soovitan seda mängijate mängimiseks tasuta ja mängimise eest tasumiseks mängijad tahavad tasuda esmaklassiliste tankide eest ei taha lihvida võid või muud viisil ja ära maksa. Ikka lõbus mäng. Mulle meeldib, kuidas lahingud siin käivad rohkem kui tavalised tankid, sest neid saab mängida arvutis või telefonis :0
Mäng on suurepärane ja asjade eest maksmine annab teile lahingus kerge edumaa, kuid ma ei nimetaks seda mängu võitmise eest maksmiseks.
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid kui see sünkroonib poodi, võtab see kaua aega, nii et kiirustage seda parandama, et ma ei raiskaks aega, kui tulistan õigesti, on kuul läinud ja kui ma tahan värskendada ja kui ma olen mängus, siis kaotasin kõik andmed, palun lahendage see probleem varsti.
Vägs hea mäng
Suurepärane, olen alati tahtnud oma lapsepõlvest tankiga sõita, kuid mul polnud sõjaväe kvalifikatsiooni, kuid see virtuaalne platvorm annab mulle võimaluse.
Mul on vahekaart Lenovo ja seda ei saa mängida, kuna sd-kaardi valik on hall.
Wot on räigelt hea mäng
Nii palju uuendusi, kuid selle eest tasub võita... ei huvita, mida WG ütleb, vaadake mis tahes sisuloojat ja arvustusi. Ei suuda kosjasobitamist kuidagi tasakaalustada. Veel kord laadige alla ja küsige mõnelt kauaaegselt mängijalt. Aga hei, me näeme kindlasti lakkamatuid sularaha haaramisi ilmselgelt ülemääraste tankidega. Iga tikk on ühepoolne aururull. Kaotada 10, et võita 2. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilõbu. Firma on nali.
Peale 3.3 paigaldamist ei tööta enam. Viskab ette kirja, et palun installge viimane versioon!
Lahendasin probleemi uuesti, lähtestades oma telefoni ja proovisin panna graafika kõrgetele seadistustele ja mäng lihtsalt jäi maha ja teil on S21 ultra 16 GB muutmälu, sellel on ka RAM pluss 4 GB lisamäluga, et muuta see 20 GB ram telefoniks ja mäng jääb endiselt maha ja ma olen 5g võrgus, samuti ei tööta see mäng kunagi õigesti, kuna mul on siin tõend, et uusim telefon on väljas ja see ei saa ikkagi mänguga hakkama, see pole üldse hea
Pika mängijana on mäng ikka päris korralik ja regulaarsed uuendused on toredad, kuid olukord on kindlasti halvenenud. Tasakaalu muutused on küsitavad, serverid on halvad ja neid ei parandata kunagi, uued paagid debüteerivad peaaegu alati kastides ja mõned neist on ilmselgelt P2W. Arendajad on ka kogukonnaga enamjaolt (mängijate soovide osas) üsna kontaktist väljas, eriti turniirimaastikul, ja see on ilmselt kõige masendavam osa.
Kas sellest saab Fisherman Bay heliriba?
Siiani on mu probleemid lahendatud. Aga palun tooge vana kaardiväe üritus tagasi, kui saate, ma olin selle ürituse ajal nii segaduses ja ma ei tea, mida teha. Ma tahan lihtsalt oma vana ms-1 ja võib-olla pudelit
Minu vana konto ei loo ühendust
Nii lähedal kui täiuslikkusele saate. Kõik on tipptasemel, kuid miski pole täiuslik ja ainus asi, mida ma tahaksin näha, on viis, kuidas kasutada kulda, et osta esmaklassilisi väljakutseid. Kui teil on punane teade preemia kohta, mida te ei saa, kuna te ei ole esmaklassiline – ega saa seda endale lubada – on üsna masendav.
Nìiìììiiiiiiiii halb mäng
Teid segatakse botmeeskondadega, kui mängudes ei anta mingit austust, see on kuradi mürgine. teine tiim 60 ja 70 %. Ma olen 50, aga ma ei saa üksi 40 protsendilist meeskonda karjatada, kaotad mängu pärast mängu mängu järel tänu matši tegemisele, kui oled hea prügimeeskonna paagid ei ole tasakaalustatud, eriti T100 uue tankipiduri mängu puhul
Pole paha mäng, kuid mulle ei meeldi kõige rohkem mängu elementide märkamine ja peitmine. Kuidas pagan kaob ja ilmub uuesti minu vaatevälja. Praegusel hetkel on see lihtsalt trollimine. Mind hävitavad nähtamatud tankid, mis on lagendikul, kuid on mulle kuidagi nähtamatud. Loodan, et wargaming tegeleb selle probleemiga.